kapsalon

Genieten

Naar de kapper gaan is bij Beau Enzo geen vervelende klus. Eerst en vooral maak je steeds een afspraak, zodat we altijd al onze aandacht en tijd aan jou kunnen geven.

Mocht je door omstandigheden toch even moeten wachten, dan staat steeds een kopje koffie of een frisdrank voor je klaar!

Zowel dames, heren, als kinderen kunnen bij Beau Enzo terecht. Iedereen krijgt daarbij een aangepaste begeleiding om het kapsel perfect gezond en mooi verzorgd te houden.

Feestkapsels, kleuringen, keratine toepassingen, extensions, ... Ons ervaren team schoolt zich doorlopend bij en kan dus steeds de nieuwste trends toepassen en de hoogste kwaliteit garanderen.

Regelmatig organiseren we ook acties met kortingen, of hebben we een geschenkje voor jou in petto. Zeker belangrijk dus om je te abonneren op onze nieuwsbrief. Gewoon hier klikken!

Tot binnenkort?

 

 
1

Persoonlijk

Ieder persoon is verschillend, idereen heeft eigen wensen. Heb jij een voorkeur voor een kapster? Laat het ons dan weten wanneer je een afpsraak maakt. Wij houden daar graag rekening mee!

2

Contact

Oude Liersebaan 276
2570 Duffel.

Telefoon: 015 636 626

E-mail: info@beauenzo.be

 

Wij werken steeds op afspraak!Trouwkapsels

Neen, een trouwkapsel is voor ons niet zomaar een kapsel! We hebben steeds het geheel voor ogen. De haartooi moet immers perfect aangepast zijn aan bijvoorbeeld het kleed dat de bruid zal dragen. Indien u dat wenst, verzorgen we tevens de perfect bijpassende make-up.Communie

Jouw communicant zal stralen! Zowel op de foto’s als op de dag zelf. We zorgen voor een perfect aangepast kapsel. Schattig, schitterend, en nooit 'over de top'. We doen dat trouwens met plezier op zondag!.Opleiding

Wil je als kappersteam steeds weer top-kwaliteit leveren, dan is doorlopende opleiding een absolute noodzaak. Zo benen we steeds bij met de nieuwste technieken en trends. Recent nog over kleuringen, en binnenkort even bijscholen rond het echte 'barbier-werk', namelijk scheren.

 
enkele creaties

Beau en Zo

Kapsalon voor Dames, Heren en Kinderen
Schoonheidssalon en Nagelstudio
U vindt ons op de grens van Duffel en Lier

Oude Liersebaan 276, 2570 Duffel
Telefoon: 015 63 66 26
Email: info@beauenzo.be