beauty 
 

Make-up

Bewondert u stiekem nooit eens de prachtige make-up van presentatrices of modellen? Zou u graag ook zo eens opgemaakt worden? Of zou u het nog liever zelf willen kunnen? Dan is onze Workshop Make-up misschien geknipt voor u!

 

Want in deze work-shop zal u onder kundige leiding leren hoe en waarom u precies make-up aanbrengt.

 

Zo zal u leren wat er mag geaccentueerd worden, en wat er moet gecamoufleerd worden.

 • Welke kleuren passen het beste bij mij? Welke kleuren passen er helemaal niet bij mij?
 • Hoe breng ik fond de teint aan?
 • Hoe brengen ze die prachtige smokey eyes bij de modellen aan?
 • Hoe wordt de huid geëgaliseerd? En hoe wordt er vormgegeven aan de wenkbrauwen?

 

Door middel van tips, maar vooral door het zelf te gaan doen leert u stapje voor stapje alle geheimen van de make-up te ontdekken. De groepjes voor de workshop worden beperkt tussen 6 en 8 personen zodat iedereen meer dan voldoende aandacht krijgt. Of u kan natuurlijk zelf een groepje van je beste vriendinnen samenstellen. Supergezellig!

 

 

 
 

Permanente Make-up

Permanente make-up, volgens een professioneel concept, is een van de nieuwste trends in de wereld van de schoonheid. Een techniek die de laatste jaren tot in de puntjes werd uitgewerkt en nu volkomen terecht een enorme belangstelling geniet.

 

De dagelijkse ochtendsleur van opmaken en het avondlijk reinigen worden nu vervangen door één enkele behandeling die 3 tot 5 jaar meegaat. Intussen kan er echter zonder probleem worden bijgewerkt of een nieuw effect worden gekozen.

 

Permanente make-up is bijzonder geschikt voor mensen die geen wenkbrauwen hebben of geen strakke liplijn, smalle of extra dunne lippen, haarverlies door een ziekte, veel aan sport doen of gewoon door drukke bezigheid geen tijd of geen zin hebben om zich dagelijks op te maken ...

 

Toch heerlijk de zekerheid te hebben dat uw make-up in alle omstandigheden, in weer en wind, op zijn plaats blijft? U bespaart bovendien massa's tijd!

 

De permanente make-up wordt aangebracht door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat in de bovenste huidlagen. De speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof geeft het gelaat een extra tint waardoor u nog er frisser en meer verzorgd gaat uitzien!

 

U hoeft ook geen schrik te hebben van het aanbrengen. Dit is niet geheel gevoelloos, maar wordt veelal niet als pijn ervaren. Dankzij computergestuurde apparatuur en een verdovingscrème worden eventuele onaangename prikkels tot een minimum herleid.

 

In principe blijft permanente make-up steeds aanwezig. De intensiteit kan in de loop van de tijd wel licht vervagen. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon, dit heeft te maken met natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van uv-licht.

 

Ook belangrijk is dat u altijd nog extra make-up kan aanbrengen voor een avondje uit. Permanente make-up dient immers om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren.

 

 

 

Gelaatsverzorging

" Puur genieten. "

Het zalige gevoel bij een intensieve en met liefde uitgevoerde gelaatsverzorging.

Het is belangrijk dat je alle aandacht schenkt aan je gelaat en alleen een verzorging met de beste producten kan je huid in optimale conditie houden. Wij werken dan ook enkel met de beste Belgische natuurproducten die vandaag te vinden zijn in de wereld van de schoonheid. Zij zijn bovendien anti-allergeen!

We staan u bij met professioneel advies en kiezen het best passende product voor uw huid voor een reinigende, verzorgende en uiterst ontspannende behandeling.

Zalig om elke dag opnieuw een zachte huid te hebben die veerkracht uitstraalt! 
 
 

IPL permanente ontharing

Hoe werkt het?

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in het haarzakje en vernietigt dit, waardoor er geen haartje meer kan groeien.

 

Voor wie?

Voor iedereen. Bij heel lichte haren kan het aantal behandelingen wel hoger liggen, daar het haartje de geleider is van de lichtflits en donkere haren beter zichtbaar zijn voor deze flits.

 

Aantal behandelingen

Na +- 8 behandelingen ben je voor 93% haarvrij. De overige 7% bestaat uit kleine donshaartjes die moeilijk verwijderbaar zijn. De tweede maal kom je na vier weken terug en is de groeicyclus van de haren bepaald. Voor bikini, oksels en gelaat kom je daarna om de vier weken. Voor armen en benen is dit zes weken. En voor de borstkas en rug liggen er 8 weken tussen elke behandeling.

 

Flitsen tijdens de puberteit is zinloos. Ook indien u zou zwanger worden tijdens de behandeling is er geen effect. Men mag overigens ook niet flitsen 2 weken voor en na een zomervakantie of een zonnebankbeurt.

 

Tijdens de behandeling mag men niet waxen of epileren. Scheren mag echter altijd. Opgelet: de dag van de behandeling moeten de haartjes wel minstens 1 à 2 mm lang zijn.

 

Voordelen

 • nooit meer scheren
 • geen ingegroeide haartjes of stoppels
 • kwaliteit en optimale veiligheid
 • vrijwel geheel pijnloos

 

Voordelen tegenover vergelijkbare IPL-methoden

 • geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling
 • sneller
 • alleen toegepast door opgeleid personeel
 • de machine is in Nederland ontwikkeld en is veilig en effectief
 • medisch apparaat dat ook in ziekenhuizen gebruikt wordt
 • geen jaarlijkse nabehandeling nodig

 

 

 

 

 

 

Zonnebanken

Bij ons kunt u lekker bruinen onder Ergoline turbo zonnebanken.

Onze zelf-bediening heeft 2 zonnebanken met gezichtsbruiners:

 • 1 turbo Smart power 660
 • 1 lichtere 440 Advantage

Met uw zonnebankkaart kan u binnen van 8.00 tot 23.00. Vergeet niet uw kaart tijdig op te laden in het kapsalon!Diamond Peel

Diamond peel reinigt de poriën met een zachte zuigkracht, dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe , jonge cellen tevoorschijn komt.

 

Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer collageen aan te maken. De dode huidcellen worden niet alleen verwijderd, de dieper liggende huidlagen worden gestimuleerd en dit zorgt voor een betere doorbloeding.

 

De huidconditie wordt zichtbaar verbeterd, en dit zonder operatie of agressieve behandelingen. Er is al zichtbaar resultaat na 1 behandeling, toch heeft u voor een mooi en volledig resultaat een 6-tal behandelingen nodig en dit in kuurvorm met tussenpauzes van 1week.

 

 

 

 

 

Beau en Zo

Kapsalon voor Dames, Heren en Kinderen
Schoonheidssalon en Nagelstudio
U vindt ons op de grens van Duffel en Lier

Oude Liersebaan 276, 2570 Duffel
Telefoon: 015 63 66 26
Email: info@beauenzo.be