beauty 
 

Make-up

Bewondert u stiekem nooit eens de prachtige make-up van presentatrices of modellen? Zou u graag ook zo eens opgemaakt worden? Of zou u het nog liever zelf willen kunnen? Dan is onze Workshop Make-up misschien geknipt voor u!

 

Want in deze work-shop zal u onder kundige leiding leren hoe en waarom u precies make-up aanbrengt.

 

Zo zal u leren wat er mag geaccentueerd worden, en wat er moet gecamoufleerd worden.

 • Welke kleuren passen het beste bij mij? Welke kleuren passen er helemaal niet bij mij?
 • Hoe breng ik fond de teint aan?
 • Hoe brengen ze die prachtige smokey eyes bij de modellen aan?
 • Hoe wordt de huid geëgaliseerd? En hoe wordt er vormgegeven aan de wenkbrauwen?

 

Door middel van tips, maar vooral door het zelf te gaan doen leert u stapje voor stapje alle geheimen van de make-up te ontdekken. De groepjes voor de workshop worden beperkt tussen 6 en 8 personen zodat iedereen meer dan voldoende aandacht krijgt. Of u kan natuurlijk zelf een groepje van je beste vriendinnen samenstellen. Supergezellig!

 

 

 
 

Permanente Make-up

Permanente make-up, volgens een professioneel concept, is een van de nieuwste trends in de wereld van de schoonheid. Een techniek die de laatste jaren tot in de puntjes werd uitgewerkt en nu volkomen terecht een enorme belangstelling geniet.

 

De dagelijkse ochtendsleur van opmaken en het avondlijk reinigen worden nu vervangen door één enkele behandeling die 3 tot 5 jaar meegaat. Intussen kan er echter zonder probleem worden bijgewerkt of een nieuw effect worden gekozen.

 

Permanente make-up is bijzonder geschikt voor mensen die geen wenkbrauwen hebben of geen strakke liplijn, smalle of extra dunne lippen, haarverlies door een ziekte, veel aan sport doen of gewoon door drukke bezigheid geen tijd of geen zin hebben om zich dagelijks op te maken ...

 

Toch heerlijk de zekerheid te hebben dat uw make-up in alle omstandigheden, in weer en wind, op zijn plaats blijft? U bespaart bovendien massa's tijd!

 

De permanente make-up wordt aangebracht door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat in de bovenste huidlagen. De speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof geeft het gelaat een extra tint waardoor u nog er frisser en meer verzorgd gaat uitzien!

 

U hoeft ook geen schrik te hebben van het aanbrengen. Dit is niet geheel gevoelloos, maar wordt veelal niet als pijn ervaren. Dankzij computergestuurde apparatuur en een verdovingscrème worden eventuele onaangename prikkels tot een minimum herleid.

 

In principe blijft permanente make-up steeds aanwezig. De intensiteit kan in de loop van de tijd wel licht vervagen. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon, dit heeft te maken met natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van uv-licht.

 

Ook belangrijk is dat u altijd nog extra make-up kan aanbrengen voor een avondje uit. Permanente make-up dient immers om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren.

 

 

 

Gelaatsverzorging

" Puur genieten. "

Het zalige gevoel bij een intensieve en met liefde uitgevoerde gelaatsverzorging.

Het is belangrijk dat je alle aandacht schenkt aan je gelaat en alleen een verzorging met de beste producten kan je huid in optimale conditie houden. Wij werken dan ook enkel met de beste Belgische natuurproducten die vandaag te vinden zijn in de wereld van de schoonheid. Zij zijn bovendien anti-allergeen!

We staan u bij met professioneel advies en kiezen het best passende product voor uw huid voor een reinigende, verzorgende en uiterst ontspannende behandeling.

Zalig om elke dag opnieuw een zachte huid te hebben die veerkracht uitstraalt! 
 
 

IPL Haarverwijdering

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

 

Hoe werkt het?

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. De volgende illustraties laten exact zien wat er gebeurt tijdens de IPL behandeling.

De haar dient 24-48 uur van tevoren geschoren te zijn zodat er een minimale stoppel aanwezig is.

Middels de IPL lichtflits wordt het haartje verwarmd. Bij de haren die in de groeifase verkeren zit de haar verbonden aan de haarwortel welke daardoor geraakt wordt door de warmte.

Het haartje zal uitgroeien zoals deze dat normaal ook zou doen. Omdat de haarwortel geraakt en vernietigd is zal deze geen nieuwe haar meer produceren.

Wilt u meer weten over deze behandeling? Neem dan contact met ons op. We geven u graag bijkomende inlichtingen.

 

Voor wie?

Definitief ontharen is in principe voor iedereen geschikt. Echter zijn er enkele uitsluitingen, omdat er gewerkt wordt met licht en warmte. Mensen met een begroeid huidtype en blonde haren behandelen wij niet, omdat de behandeling geen effect zal hebben.

 

Hoeveel behandelingen?

In totaal heeft u zo’n 8 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80-90 procent. Dit komt doordat enkel de haarwortel in de haargroeifase geraakt kan worden (omdat alleen dan de haar verbonden is met de haarwortel. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

 

Voordelen

 • nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
 • geen ingegroeide haartjes of stoppels
 • haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
 • kwaliteit en optimale veiligheid
 • vrijwel geheel pijnloos

 

Voordelen tegenover vergelijkbare IPL-methoden

 • geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling
 • sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)
 • alleen toegepast door goed opgeleide professionals
 • de machine is in Nederland ontwikkeld en is veilig en effectief
 • transparante voorlichting over de mogelijkheden

 

 

 

 

 

 

Zonnebanken

Bij ons kunt u lekker bruinen onder Ergoline turbo zonnebanken.

Onze zelf-bediening heeft 2 zonnebanken met gezichtsbruiners:

 • 1 turbo Smart power 660
 • 1 lichtere 440 Advantage

Met uw zonnebankkaart kan u binnen van 8.00 tot 23.00. Vergeet niet uw kaart tijdig op te laden in het kapsalon!Diamond Peel

Diamond peel reinigt de poriën met een zachte zuigkracht, dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe , jonge cellen tevoorschijn komt.

 

Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer collageen aan te maken. De dode huidcellen worden niet alleen verwijderd, de dieper liggende huidlagen worden gestimuleerd en dit zorgt voor een betere doorbloeding.

 

De huidconditie wordt zichtbaar verbeterd, en dit zonder operatie of agressieve behandelingen. Er is al zichtbaar resultaat na 1 behandeling, toch heeft u voor een mooi en volledig resultaat een 6-tal behandelingen nodig en dit in kuurvorm met tussenpauzes van 1week.

 

 

 

 

 

Beau en Zo

Kapsalon voor Dames, Heren en Kinderen
Schoonheidssalon en Nagelstudio
U vindt ons op de grens van Duffel en Lier

Oude Liersebaan 276, 2570 Duffel
Telefoon: 015 63 66 26
Email: info@beauenzo.be